سالم بخوریم

بهترین روش طبخِ غذا چیست؟

یكی از مزایای بخارپز كردن این است كه مزه و عطر مواد حتی اگر همه با هم در یك ظرف پخته شوند، با یكدیگر مخلوط نمی گردد.

دلايل اصلي نياز شما به مصرف چغندر

چغندرها، نه تنها كالري كمي دارند، بلكه فيبر آنها به شمااحساس سيري طولاني تري مي دهد، پس در كل باعث مي شوند كه كمتر بخوريد. فيبر، قادر به هضم شدن توسط بدن انسان نمي باشد، زيرا بدن ما آنزيم هاي ضروري براي شكست فيبرها را ندارد. در نتيجه، فيبر باعث افزودن حجم به غذاي ما مي شود، بدون اينكه هيچ كالري اضافي را به غذايتان اضافه كند. سريع ترين و راحت ترين راه كاهش كالري و كاهش وزن و در عين حال داشتن حس سيري، خوردن غذاهايي است كه حاوي فيبر بيشتري هستند.

۶ غذایی که هرگز نباید در مایکروویو گرم کنید

وقتی آشپزی می‌کنید یا از بیرون غذا تهیه می‌کنید، خیلی خوب است که غذای اضافی را نگه دارید تا بعدا استفاده کنید. اما معمولا برای گرم‌کردن غذا بدون اینکه فکر کنیم، آن را در مایکروویو می‌گذاریم.

بهترین روش پختنِ سبزیجات

یک کارشناس تغذی می‌گوید استفاده از جوش‌شیرین در پختن سبزیجات، باعث از بین رفتن ویتامین گروه B و C می‌شود.

دنبه به جای روغن!

شاید تا به حال وقتی در حال گذر از یک خیابان یا کوچه‌ای پر تردد بوده‌اید فهرست غذای برخی آشپزخانه‌های تهیه و توزیع غذاهای خانگی را به دست‌تان داده باشند.

این غذاها را نباید دوباره گرم کنید!

برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است.

اقتصادی-بخش اول

غذا و فرهنگ

آداب غذا خوردن در کشورهای دنیا

هر فرهنگی آداب غذا خوردن خاص خود را دارد. تکیه ندهید، راست بنشینید، با دهان بسته غذا و بی‌صدا غذا بخورید و...جملاتی از این‌ دست را از بزرگ‌ترها زیاد شنیده‌اید.

چیزهایی که هرگز نمی‌خواهید امتحان کنید!

غذاهای عجیب و غریبی که مردم دنیا در سراسر تاریخ از آن‌ها لذت برده‌اند، تمامی ندارند...
  • ۸°
  • ۳°