سالم بخوریم

بهترین روش طبخِ غذا چیست؟

یكی از مزایای بخارپز كردن این است كه مزه و عطر مواد حتی اگر همه با هم در یك ظرف پخته شوند، با یكدیگر مخلوط نمی گردد.

دلايل اصلي نياز شما به مصرف چغندر

چغندرها، نه تنها كالري كمي دارند، بلكه فيبر آنها به شمااحساس سيري طولاني تري مي دهد، پس در كل باعث مي شوند كه كمتر بخوريد. فيبر، قادر به هضم شدن توسط بدن انسان نمي باشد، زيرا بدن ما آنزيم هاي ضروري براي شكست فيبرها را ندارد. در نتيجه، فيبر باعث افزودن حجم به غذاي ما مي شود، بدون اينكه هيچ كالري اضافي را به غذايتان اضافه كند. سريع ترين و راحت ترين راه كاهش كالري و كاهش وزن و در عين حال داشتن حس سيري، خوردن غذاهايي است كه حاوي فيبر بيشتري هستند.

بهترین روش پختنِ سبزیجات

یک کارشناس تغذی می‌گوید استفاده از جوش‌شیرین در پختن سبزیجات، باعث از بین رفتن ویتامین گروه B و C می‌شود.

دنبه به جای روغن!

شاید تا به حال وقتی در حال گذر از یک خیابان یا کوچه‌ای پر تردد بوده‌اید فهرست غذای برخی آشپزخانه‌های تهیه و توزیع غذاهای خانگی را به دست‌تان داده باشند.

این غذاها را نباید دوباره گرم کنید!

برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است.

بهترین شیوه پخت ماهی

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

اقتصادی-بخش اول

غذا و فرهنگ

چیزهایی که هرگز نمی‌خواهید امتحان کنید!

غذاهای عجیب و غریبی که مردم دنیا در سراسر تاریخ از آن‌ها لذت برده‌اند، تمامی ندارند...

مردم کشورهای مختلف چگونه غذا می‌خورند؟

عادت‌های غذایی كشورهای مختلف به ما می‌گوید که شرایط اجتماعی و زیست‌ محیطی تاثیر زیادی در عادات غذایی دارند.
  • ۱۷°
  • ۵°