کد خبر: ۱۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲
پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد.
زندگی امروز/ پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.


به گزارش زندگی امروز به نقل ازماهنامه سفره ایرانی،پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.

مواد لازم پیراشکی گوشت و زیتون :
عصاره گوشت: ۲ قاشق سوپ خوریآرد: یک کیلوگرمروغن قنادی: ۵۰۰ گرمماءالشعیر: به مقدار لازمگوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرمپیاز (ریز خرد شده): نصف یک عددزیتون (ریز خرد شده): ۱۰۰ گرمنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه: به مقدار لازمروغن: برای سرخ کردن

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

طرز تهیه:
1. آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. مقداری نمک و روغن قنادی را اضافه کنید و مواد را ورز دهید. ماءالشعیر را اضافه کنید (مقدار ماءالشعیر باید به اندازه ای باشد که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد) خمیر را در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

2. خمیر را پس از ور آمدن، روی سطح کار پهن کنید و دایره هایی از آن قالب بزنید.

3.پیاز ریز خرد شده را در مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا طلایی رنگ شود. عصاره گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، نمک و فلفل بزنید. زیتون ریز خرد شده را اضافه کنید.

روی هر یک از دایره های خمیر مقداری از مخلوط گوشت قرار دهید و آنها را تا کرده و لبه ها را محکم کنید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: