کد خبر: ۱۹۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۴
در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوش‌طعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، تره‌فرنگی، هویج و نخود‌فرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.
زندگی امروز/ در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوش‌طعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، تره‌فرنگی، هویج و نخود‌فرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت سلامتیسم، در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوش‌طعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، تره‌فرنگی، هویج و نخود‌فرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند. علاوه بر استفاده از این سبزیجات هیجان‌انگیز و تازه شما می‌توانید برای افزودن طعم و مزه بیشتر هنگام سرو سوپ، کمی روغن زیتون و یا کره هم به آن اضافه کنید. این سوپ گیاهی و سالم سرشار از فیبر، کم کالری و فاقد گلوتن است و مصرف آن به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن برای افراد سالمند بسیار مناسب خواهد بود.

مواد لازم برای ۶ نفر
 قارچ یک‌چهارم فنجان

 آب‌گرم ۱ فنجان

 لیمو ۱ عدد بزرگ

 کنگر (فرنگی) ۶ عدد بزرگ

 روغن زیتون فرابکر ۱ قاشق غذا‌خوری

 تره‌ فرنگی (فقط قسمت سفید) ۴ ساقه متوسط خرد شده

 سیر پوست کنده ۱۲ حبه

 آویشن تازه و یا خشک شده ۱ قاشق چای‌‌خوری

 سرکه سفید نصف فنجان

 قرص عصاره سبزیجات ۲ فنجان و نیم

نمک نصف قاشق چای‌خوری

باقالی تازه یا فریز شده ۱ فنجان

نخود فرنگی تازه و پوست کنده ۱ فنجان

کره ۴ قاشق چای‌خوری

فلفل تازه و آسیاب شده به مقدار لازم

پیازچه تازه و خرد شده یک‌چهارم فنجان

جعفری تازه و خرد شده یک‌چهارم فنجان


سوپ سبزیجات بهاری را امتحان کنید
طرز تهیه سوپ سبزیجات بهاری

طرز تهیه:
 ابتدا قارچ‌ها را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن‌ها آب‌گرم بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آب‌گرم بمانند و بعد آب درون کاسه را خالی کنید. سپس قارچ‌ها را زیر آب سرد بگیرید و بعد از اینکه کاملا آبکشی کردید، خشک و خرد کنید. در همین حین یک ظرف نسبتا بزرگ را پر از آب کنید و هم‌زمان لیمو را هم آب‌گیری کنید.

 نصف آب‌لیمو را در آب بریزید و ما‌بقی را نگه دارید. برای پاک کردن کنگر ابتدا باید برگ‌های خارجی آن را جدا کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز و کوچک برگ‌های داخلی و نزدیک به مرکز کنگر را به سمت پایین بکشید. ساقه گیاه را تمیز کنید و پوست آن را بکنید و به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. به خاطر داشته باشید برای جلوگیری از تیره و یا قهوه‌ای رنگ شدن کنگر، آن‌ را در محلول آب و لیمو بریزید.

 سپس یک قابلمه بزرگ و نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و روغن را در آن داغ کنید. در ادامه تره‌فرنگی، هویج، سیر، آویشن، قارچ و کنگرها را در روغن داغ بریزید و هر از گاهی هم بزنید. ۵ دقیقه زمان کافی است تا سبزیجات قهوه‌ای رنگ و پخته شوند. بعد از پخته شدن سبزیجات، سرکه سفید را به آن‌ها اضافه کنید و شعله را کم کرده و بگذارید برای مدت زمان ۲ تا ۳ دقیقه در سرکه پخته شوند.

 بعد از گذشت مدت زمان لازم، عصاره آب سبزیجات و نمک را هم اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد روی شعله کم کاملا پخته و ترد شوند. به طور میانگین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخته شدن این دسته از سبزیجات کافی خواهد بود. در ادامه باقالی و نخود‌فرنگی را هم اضافه کنید و با بالا بردن شعله درجه حرارت را روی میزان متوسط تنظیم کنید. مجددا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد برای مدت زمان ۱۰ دقیقه و یا حتی بیشتر پخته شوند.

 بعد از گذشت مدت زمان لازم، کره و باقی مانده آب‌لیمو را به سایر مواد اضافه کنید و به میزان دلخواه در آن فلفل بپاشید. برای سرو سوپ ترجیحا آن را در یک ظرف کم‌عمق بکشید و روی آن را با جعفری تازه و خرد شده تزیین کنید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: