کد خبر: ۲۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶
چند دقیقه بیسکویت را با حرارت ملایم روی گاز تفت می دهیم . گاز را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مخلوط بیسکویت سرد شود. در مرحله بعد روی کف سینی نایلون قرار می دهیم و خرما را روی سینی به شکل مستطیلی پهن می کنیم . ترکیب بیسکویت را می ریزیم و با دست روی آن را صاف می کنیم . حالا گردو، دارچین، زنجبیل و در صورت تمایل پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم .
رولت خرما و بیسکویت



خرمای هسته گرفته شده – 300 گرم
بیسکویت ساده پودر شده – 150 گرم
کره – 70 گرم
پودر دارچین – یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – به مقدار لازم
مغز گردوی خرد شده – نصف لیوان
 
کف تابه را با ۲۰ گرم کره چرب می کنیم. سپس خرما را کمی حرارت می دهیم تا نرم بشود. بعد خرما را از تابه خارج می‌کنیم، با دست ورز می‌دهیم تا خوب نرم و یک دست شود.

باقی مانده کره را روی حرارت قرار می دهیم و پودر بیسکویت را به آن اضافه می کنیم .

چند دقیقه بیسکویت را با حرارت ملایم روی گاز تفت می دهیم . گاز را خاموش می کنیم  و اجازه می دهیم  مخلوط بیسکویت سرد شود. در مرحله بعد روی کف سینی نایلون قرار می دهیم  و خرما را روی سینی به شکل مستطیلی پهن می کنیم . ترکیب بیسکویت را می ریزیم  و با دست روی آن را صاف می کنیم . حالا گردو، دارچین، زنجبیل و در صورت تمایل پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم .

 در این مرحله باید با فویل یا پلاستیکی که روی سینی قرار داده بودیم، مخلوط را به صورت رول بپیچید. رولت را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.

 بعد آن را از یخچال در آورید، باز کنید و با پودر پسته یا نارگیل تزیین می کنیم سپس آن را در اندازه‌های دلخواه برش می زنیم. اگر با این روش رولت را درست کنید، رولتی دو رنگ خواهید داشت ولی اگر بیسکویت و خرما را با هم ترکیب کنید و ورز دهید، رولت شما یک رنگ خواهد شد.

منبع: خراسان
برچسب ها: آشپزی ، غذای سالم ، کره چرب
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: